marți, 24 noiembrie 2009

Lipsa activitatii sexuale


Daca nu intelegeti ce este scris, atunci cu doua degete alungiti-va ochii (trageti in lateral de coltul ochilor) la dreapta si la stanga asa cum au Chinezii !
Functioneaza garantat !

Animalute cuvantatoare


                   "So I like natural fur...got a problem with that?!"

                                                       "We're so happy we got a ride...."

                                                 "Again the husband came home early"

Politistii si capitalele


  • Inspectoratul General al Politiei.

    Comandantul: - Baieti, la noi in tara au inceput sa vina tot felul de straini si ni s-a cerut sa va supunem unui examen de cunostinte generale. Vi se cere sa cunoasteti capitalele tarilor mai importante. Asa ca luati doua saptamani de permisie si invatati capitalele.

    Se duc politistii acasa, se pun cu burta pe carte si se intorc peste doua saptamani. Seful ii intreaba: - Ati invatat capitalele?

    - Daaa.....

    - Bine, ia sa-mi spuna cineva ce capitala are Marea Britanie.

    Peste politisti se lasa o tacere grea. Se aude o voce timida din sala: - Bine, şefu', dar dumneavoastră ne-ati spus sa invătăm capitale de ţări, nu de mări. . . . . . . . . . . . .

  • luni, 23 noiembrie 2009

    Divort sau amanta?

    Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decat sotia. Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba:

    - Cine e fufa asta?

    la care sotul raspunde calm:

    - E amanta mea!

    Sotia riposteaza pe un ton ucigas:

    - Divortez! Ma mut inapoi la mama!

    Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:

    - Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris , vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez, dar nu iti voi sta in cale.

    Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:

    - Cine-i tipa care a intrat cu Mitica?

    Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:

    - Este Fifi, amanta lui.

    Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:

    A noastra-i mai frumoasa!

    vineri, 20 noiembrie 2009

    Incredibilitatea politicienilor

    Câţiva politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de ţară, maşina se izbeşte de un copac şi accidentu-i gata! Aflat în trecere, un ţăran cu frica lui Dumnezeu îi adună, îi îngroapă pe loc şi îşi vede de treabă. După un timp, se observă lipsa politicienilor. Anchetă, reconstituire, interogatorii. În cele din urmă, ajung şi la ţăran. "Când ai ajuns la locul accidentului mai era vreunul în viiaţă?", îl întreabă anchetatorul pe ţăran. "Unii dintre ei ziceau că sunt, dar poţi să-i crezi pe ăştia?!"

    vineri, 6 noiembrie 2009

    Firma de termopane ffff serioasa...


    Firma noastra de termopane se gandeste la toti clientii ei in egala masura, si la cei de dinauntrul casei, dar si la cei din afara, care poate isi doresc sa intre sa verifice calitatea muncii noastre si calitatea termopanelor pe care le instalam.
    Va dorim termopane!

    Protectie impotriva gripei porcine - sau nu?


    Reclame cu catei obraznici